MIJN EERSTE BLOG!

Alle begin is moeilijk en overal leer je van! Laat ik daar deze keer maar mee beginnen. De aanloop naar het lanceren van mijn webshop is er een van vele uren. Wat komt er veel bij kijken, wat heb je veel te regelen, uit te zoeken, aan te schaffen en over na te denken! Met als uiteindelijk resultaat deze webshop. Ik ben er blij mee en ik hoop dat jij het leuk vind om mijn shop te bezoeken. Mijn assortiment is nu nog beperkt. Het is de bedoeling dit steeds verder in te vullen en uit te breiden, maar daar wil ik de tijd voor nemen omdat ik het belangrijk vind mooie producten in mijn shop aan te bieden waarbij ik selectief op zoek ga naar de (voor mij) juiste leveranciers.
Het begon allemaal zo!
Ik ben al langere tijd super enthousiast over een bepaald soort kaars! Nu zal je misschien zeggen; hoezo? Wat kan er nu zo bijzonder aan een kaars zijn, behalve dat je ze van verschillende merken kunt kopen, dat de een langer brandt dan de ander en dat ze in verschillende hoogten, vormen en kleuren te koop zijn?
Dat dacht ik eerder ook, tot ik een keer bij mijn zus kwam en zij kaarsen op een schaal had staan die als een lelie open bloeiden naarmate de kaars langer brandde. Ik vond het een prachtig gezicht! Deze kaarsen hebben hierdoor iets unieks, ze krullen ieder op hun eigen manier (na ongeveer 20 uur gebrand te hebben) prachtig open en ook als ze niet branden levert dat een heel mooi doorleefd plaatje op. Waar andere kaarsen gewoon “staan” als ze niet branden, geven deze kaarsen te zien dat ze gebruikt zijn door die unieke omgekrulde randen!

Als eerste heb ik dus contact gelegd met degene die deze kaarsen in eigen atelier maakt en zij was bereidt aan mij te leveren! Hoe leuk is dat? De kaarsen worden met de hand gemaakt, zijn van de beste paraffine en het beste lont, verkrijgbaar in heel veel kleuren (ik heb ze nog niet allemaal in mijn collectie) en branden tot de laatste centimeter op. Daarnaast gaan ze heel lang mee. De kaarsen branden ongeveer 1 cm af in 3- 4 uur tijd!!! De kleinste maat (18 cm) kan hierdoor 70-80 uren branden. De middelste maat (23 cm) 90-100 uur en de langste (28 cm) 110-120 uur.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CART

X