DE WOONTRENDS VOOR 2018

Ben jij nieuwsgierig naar de woontrends van 2018? Dan heb ik goed nieuws! Ik kan je alvast een paar dingen daarover vertellen!
2018 gaat vooral veel vernieuwing brengen als het gaat om kleur en woonstijlen. Die verandering kun je nu al een beetje zien bij bekende woonmerken.

Vooropgesteld…..modetrends lopen vaak vooruit op de interieur trends. Je kunt dus eigenlijk stiekem al een beetje aan de mode aflezen wat er komen gaat.

De grootste veranderingen van 2018?
Ben je liefhebber van minimalistische zwart/wit interieurs, dan gaat 2018 niet jouw woonjaar worden! Ben je juist liefhebber van eclectisch, warmte, gezelligheid, hedendaags versus vintage, veel planten en misschien zelfs wel colorblocking? Dan wordt 2018 voor jou een jaar waarin jij je lekker uit kunt leven in de woonwinkel met die te gekke nieuwe kleuren en collecties.

Goed om te weten; onze interieurs worden juist steeds klassieker. Puur, echt en elegant worden anno 2018 weer gewaardeerd!
Bij metalen nemen in 2018 vooral zwart, staal, goud en messing de overhand. Hierbij zie je ook geoxideerde versies. Ook natuursteen zoals (echt) marmer komt weer terug, evenals donker teak hout en eiken. Daarnaast zie veel rotan in meubels, verlichting en woonaccessoires. In 2018 draait het vooral om hele degelijke en natuurlijke materialen. De natuur staat centraal in bijna iedere trend
Bruin is in 2018 het nieuwe zwart en ook wit gaat juist weer belangrijker worden als basis in combinatie met natuurlijke en felle kleur uitspattingen. Natuurlijke en donkere kleurtinten spelen een steeds belangrijkere rol in woonmode beeld; denk aan (donker)groen, blauw; beide in verschillende vergrijsde tinten. Ook poeder- en zandkleuren zijn populair. Andere opvallende kleurtinten die in opkomst zijn; warm- en donkerrood, oranje, aubergine, paars en zacht roze.

Qua prints zie je veel geometrische vormen dan wel natuurlijke patronen zoals bladeren en bloemen.

 

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CART

X